Massagepraktijk Oosterzee – Fryske Marren – Lemsterland

Massage op locatie

Heb je geen tijd om naar mijn praktijk te komen? Of zijn er meerdere mensen die een massage willen? Geen punt! Massagepraktijk Oosterzee komt ook bij je thuis voor een massage! Ik word vaak ingehuurd voor bijvoorbeeld een vriendinnendag of een vriendendag. Ook word ik vaak ingehuurd op locatie om te masseren na een sportieve inspanning (massage na marathon, massage na fietstour) etc. 

TARIEF TAFELMASSAGE OP LOCATIE
Een massage aan huis kost € 70,- per uur (minimaal 1 uur). Dit is inclusief de eerste 10 kilometer aan reiskosten. Alle kilometers boven de 10 kilometer reken ik € 0,19 per kilometer voor.

Gratis stoelmassage

Investeren in uw personeel om ze gezond te houden is heel waardevol! Stoelmassage reduceert het ziekteverzuim en kan langdurige lichamelijke problemen oplossen! Het personeel is fitter, voelt zich gewaardeerd waardoor ze net dat beetje extra geven en ze zijn minder vaak ziek! Massagepraktijk Oosterzee masseert via Stoelmassage Friesland bij bedrijven. Overweeg je om jouw personeel te laten masseren maar wil je eerst meer informatie? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. Na dit gesprek masseren we 2 werknemers helemaal gratis! Wist je dat stoelmassage onder bepaalde voorwaarden ook nog volledig aftrekbaar is van de belasting? Wij informeren je graag!

Opvallen op een beurs?

Promoot je binnenkort jouw bedrijf op een beurs en bent je nog opzoek naar een manier om extra op te vallen? Huur dan een stoelmasseur in! Er komen gegarandeerd meer potentiële klanten naar jouw stand! Een goede manier om je te onderscheiden van jouw concurrent!