Massage op locatie

THUISMassage aan huis Friesland

Heeft u geen tijd om naar de praktijk te komen? Geen punt! Massagepraktijk Oosterzee komt ook bij u thuis voor een massage. Zo hoeft u niet de deur uit en kunt u toch ontspannen.

TARIEF MASSAGE AAN HUIS

Massage aan huis kost € 60,- per uur. Dit is inclusief de reiskosten als u binnen een straal van 10km vanaf Oosterzee woont. Buiten de 10km komt er 19 cent per km bij (de eerste 10km is gratis!).

 

 

Stoelmassage massagepraktijk oosterzee  BEDRIJF
Steeds meer bedrijven investeren in het gezond houden van hun personeel. Een goede zaak! Massages op de werkvloer reduceren het ziekteverzuim en kunnen lichamelijke klachten oplossen. Het personeel is fitter, voelt zich gewaardeerd waardoor hij of zij net dat beetje extra geeft en is minder vaak ziek! Massagepraktijk Oosterzee is een onderdeel van Stoelmassage Friesland. Via stoelmassage Friesland kunt u ervaren (stoel)masseurs inhuren voor eenmalige of vaste opdrachten. De masseur is voorzien van de juiste licenties en maakt dossiers van alle werknemers die gemasseerd worden. Op reguliere basis kunt u als werkgever de voortgang bekijken (NB. vertrouwelijke informatie blijft uiteraard bij de masseur!) Voor een offerte op maat kunt u contact opnemen.

 

EVENEMENTEN
Zoekt u voor uw (sport)evenement masseurs? Via Massagepraktijk Oosterzee kunt u ervaren (sport)masseurs inhuren voor ieder evenement!
Heeft u een beurs? Een Stoelmasseur bij uw stand trekt de aandacht van uw potentiële klanten! Er komen gegarandeerd meer mensen naar uw stand! Zo kunt u uw concurrent mooi op afstand houden! voor een offerte op maat neemt u contact met ons op.