U kunt bij Massagepraktijk Oosterzee terecht voor de onderstaande massages. Het is ook mogelijk om op een 'body cushion' gemasseerd te worden, dit kussen is ideaal voor zwangere vrouwen maar ontspant de spieren ook optimaal dus maakt een massage effectiever. Graag bij het plannen van de afspraak aangeven dat u op dit kussen gemasseerd wilt worden.

Stoelmassage Friesland bodycushion 2

Ontspanningsmassage

Even lekker ontspannen en alle zorgen achter je laten? Droom lekker weg tijdens een ontspannen massage!

Deelmassage bestaat uit: achterzijde benen, rug en nek (billen kunnen ook gemasseerd worden in de 45 min. deelmassage)

Volledige massage bestaat uit: achterzijde benen, rug, nek, voorzijde benen, armen, hoofd (optioneel billen, voeten)

Sportmassage

Sportmassage

De spieren worden doormiddel van strijkingen en knedingen weer soepel gemaakt, de doorbloeding verbeterd en de afvalstoffen worden afgedreven. Een sportmassage na een grote inspanning helpt het lichaam sneller te herstellen. Voor de inspanning werkt het om blessures te voorkomen. Deze massagevorm is niet alleen voor sporters, het kan mensen met bijvoorbeeld rugklachten ook goed helpen. Het is een 'stevige' massage.

Stoelmassage

Stoelmassage massagepraktijk oosterzee

Deze massagevorm is erg laagdrempelig. U neemt plaats op een speciale stoel. De masseur zal een drukpunt massage geven over uw kleding heen. Ondanks de korte duur van deze massage (20 min.) zal uw lichaam en geest toch volledig ontspannen. Het is een erg effectieve massage voor veel voorkomende klachten (rug-, nek-, schouderklachten). Ook is deze vorm van massage erg geschikt voor ouderen.

Bamboe massage 

 

Bamboe massage komt oorspronkelijk uit China en zorgt voor een totale ontspanning. Door het gebruik van bijzondere technieken is de massage een unieke wellness beleving.massage bamboe friesland

 

 

Ayurvedische massage

massageayurvedisch

Ayurvedische Massage is een duizenden jaren oude Indiase discipline die de herstelprocessen van lichaam en geest helpt reactiveren. Deze zachte vorm van massage met een heerlijke warme geurende olie zal u compleet ontspannen. U voelt zich herboren na deze massage.

 Anti-hoofdpijn massage

Ruim 2 miljoen Nederlanders lijden aan een vorm van hoofdpijn. Voor veel mensen zorgt hoofdpijn ervoor dat ze niet goed meer kunnen functioneren in het dagelijks leven. Één op de vijf, heeft minimaal één dag in de week hoofdpijn.

Anti-hoofdpijnmassage zorgt voor directe ontspanning en verlichting bij hoofdpijn.

Tarieven

 Ontspanningsmassage deel 30 min.  € 25,-   
 Ontspanningsmassage deel 45 min € 37,50
 Ontspanningsmassage volledig 60 min € 50,- 
 Verlenging ontspanningsmassage 15 min        € 10,-
 Stoelmassage 20 min.  € 20,-   
 Sportmassage 30 min € 25,-
 Sportmassage 60 min € 50,- 
Bamboe massage 60 min € 55,-
 Ayurvedische massage deel (met veel warme olie)     +/- 45 min € 45,- 
 Ayurvedische massage volledig +/- 90 min € 65,-
 Anti-hoofdpijn massage +/- 45 min € 40,-

Voor alle massages geldt dat ik de tijd voor u neem! In bijvoorbeeld sauna complexen zijn ze erg op tijd gedreven omdat na zoveel minuten de volgende klant klaar staat. Hier houd ik niet van. Als een massage een keer wat langer duurt dan is dat gewoon zo. Persoonlijke aandacht staat bij mij voorop.