• Massagepraktijk Oosterzee

  • Massagepraktijk Oosterzee

  • Massagepraktijk Oosterzee

Massage overzicht

Een overzicht van alle massages

Kadobon

u kunt bij mij ook kadobonnen kopen

Afspraak maken

plan hier uw afspraak

Massage op locatie

bij u thuis, voor bedrijven en evenementen

LEUKE ACTIES? LIKE MIJN FACEBOOK PAGINA EN JE BLIJFT OP DE HOOGTE!

Wat leuk dat je mijn website bezoekt!

Massagepraktijk Oosterzee is gevestigd in Oosterzee, Friesland op een steenworp afstand van het Tjeukemeer.

U kunt bij mij terecht voor verschillende massages zoals ontspanningsmassage, sportmassage, zwangerschapsmassage, anti hoofdpijnmassage, bamboe massage een stoelmassage of een ayurvedische massage. Ik beschik over een 'bodycushion' dit kussen ligt zeer comfortabel voor o.a. zwangere vrouwen maar maakt een massage ook effectiever omdat de spieren beter ontspannen.

Kunt u eigenlijk niet de tijd vinden om naar mijn praktijk te komen voor een behandeling? Geen punt! In overleg kom ik ook bij u thuis! Ik geef massages door heel Friesland, Groningen, Flevoland en een deel van Overijssel.

Massagepraktijk Oosterzee is een onderdeel van Stoelmassage Friesland.

 

STRESSHORMOON

Massage vermindert het stresshormoon cortisol. De bloeddruk daalt en u ontspant. Bovendien stimuleert massage de aanmaak van serotonine en dopamine ('blij' stofjes).

IMMUUNSYSTEEM

Uit onderzoek is gebleken dat massage de aanmaak van witte bloedcellen stimuleert. Hierdoor kan je lichaam zich eerder ontdoen van ziekteverwekkers.

PIJNSTILLER

Massage is met name effectief tegen nek-, schouder- en hoofdpijn. Uit onderzoek blijkt dat massage net zo goed werkt tegen pijn als pijnstillers, acupunctuur en yogaoefeningen.

DOORBLOEDING

Massage zorgt voor een betere doorbloeding waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd. Dit verbetert de stofwisseling en verlicht je spieren en organen.

SLAAPBEVORDEREND

Er is een verband tussen massage en de aanmaak van deltagolven in het brein. Deze hersengolven zijn verbonden aan diepe slaap, vandaar dat het makkelijker wordt om in slaap te vallen. Soms al tijdens het masseren!

GEWOON LEKKER

Buiten al deze voordelen is een massage ook 'gewoon lekker!'. Even een moment voor jezelf!